Ενστάσεις στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών

neoi agrotes

…Οι εν δυνάμει δικαιούχοι, οι επιλαχόντες και οι απορριπτόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ένσταση κατά της  απόφασης του Κεφαλαίου I.Γ10 εντός αποκλειστικής προθεσμίας 20 εργασίμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας επίδοσης της σχετικής απόφασης στο δικαιούχο.

..Στις περιπτώσεις που η επίδοση δεν καταστεί δυνατή, ο  δικαιούχος υποχρεούται εντός των 30 εργασίμων ημερών  από τη θυροκόλληση (σύμφωνα με το Κεφάλαιο I.Γ10) των  αποτελεσμάτων αξιολόγησης στο κατάστημα της οικείας  Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής να αναζητήσει και να παραλάβει τη σχετική ατομική απόφαση  από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της  περιοχής του ή από τη Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων της  οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Σε αυτή την περίπτωση, οι υποψήφιοι δύνανται να υποβάλλουν ένσταση  εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) εργασίμων  ημερών από την επομένη της ημερομηνίας παραλαβής  της σχετικής απόφασης.

Με το πέρας των ανωτέρω προθεσμιών ουδεμία ένσταση  γίνεται αποδεκτή.

..Η ένσταση υποβάλλεται είτε ιδιοχείρως είτε ταχυδρομικώς είτε με ταχεία αποστολή (courier) στη Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

..Η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων περιγράφεται  στο άρθρο 21 της υπ’ αριθ. 704/2008 κοινής υπουργικής  απόφασης όπως ισχύει κάθε φορά.

agrotes

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s