Αποδοχή της απόφασης έγκρισης πράξης− σύμβαση στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών

nppp39933

..Η απόφαση έγκρισης πράξης συνοδεύεται από σχέδιο  αποδοχής, που ενέχει θέση σύμβασης, με οδηγίες συμπλήρωσης, αναλυτική ενημέρωση για τη διαδικασία και το  χρονοδιάγραμμα υπογραφής της και τις σχετικές ενέργειες, στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο δικαιούχος της  ενίσχυσης καθώς και από υπόδειγμα αίτησης πληρωμής  της 1ης δόσης της ενίσχυσης. Η αποδοχή της από τον  ενδιαφερόμενο θα πρέπει να γίνει εγγράφως, το αργότερο  μέχρι την ημερομηνία που θα προσδιορίζεται σε αυτήν και  η οποία, δε θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 30 εργασίμων ημερών, από την επόμενη της ημερομηνίας επίδοσης  της σχετικής απόφασης στο δικαιούχο. Ο δικαιούχος που  αποδέχεται την απόφαση έγκρισης πράξης συμπληρώνει  και υπογράφει την αίτηση πληρωμής της 1ης δόσης της  ενίσχυσης.

..Στις περιπτώσεις που η επίδοση δεν καταστεί δυνατή, ο δικαιούχος υποχρεούται εντός των 30 εργάσιμων ημερών από τη θυροκόλληση (σύμφωνα με το κεφάλαιο I. Γ10) των αποτελεσμάτων αξιολόγησης στο κατάστημα της οικείας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής να αναζητήσει και να παραλάβει την αποδοχή της ατομικής απόφασης έγκρισης από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της περιοχής του ή από τη Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

..Υποχρέωση επιστροφής της σχετικής σύμβασης έχουν και όσοι δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο Μέτρο, δηλώνοντας και υπογράφοντας ότι δεν αποδέχονται τους όρους ένταξης.

tractor400bb

One thought on “Αποδοχή της απόφασης έγκρισης πράξης− σύμβαση στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών

  1. Παράθεμα: Πρόγραμμα Νέων Αγροτών | ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Γεωπόνος ΑΠΘ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s