Αγροτική Οικονομία

«Βροχή» καταγγελιών για παρακρατήσεις αγροτικών επιδοτήσεων

xrimata25

Ούτε καν τις… επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορούν να εισπράξουν ορισμένοι αγρότες!

..Δέκτης σοβαρών καταγγελιών δήλωσε πως γίνεται από αγρότες, ο Λαρισαίος δημοσιογράφος και εκδότης Χρήστος Αθανασιάδης.

athanasiadis10Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ASTRA το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Αθανασιάδης αποκάλυψε σειρά περιπτώσεων που έχουν ως πρωταγωνιστές αγρότες που δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα της κοινοτικής ενίσχυσης από την τράπεζα!

arrow90Συγκεκριμένα παραδείγματα:

arrow200..Κτηνοτρόφοι από το Λυκούδι Ελασσόνας κατήγγειλαν πως δεν μπορούσαν να εισπράξουν τα χρήματα της επιδότησης λόγω εκκρεμότητας με τις ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ.
arrow200..Αγρότης που πήγε στην τράπεζα να εισπράξει την επιδότηση, ενημερώθηκε πως θα έπρεπε να «συνεννοηθεί» πρώτα με άλλον υπάλληλο του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για ένα «κόκκινο» δάνειο που είχε στην πρώην Αγροτική Τράπεζα! Μάλιστα, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις δανειοληπτών αγροτών η τράπεζα φέρεται να διατηρεί διαφορετικές αξιώσεις.
arrow200..Άλλος αγρότης με ενήμερο δάνειο προς την τράπεζα διαπίστωσε πως η τελευταία του… προείσπραξε το υπόλοιπο ποσό της συνολικής οφειλής!

Ο Λαρισαίος δημοσιογράφος ήδη βρίσκεται στο στάδιο της συγκέντρωσης των απαιτούμενων στοιχείων προκειμένου οι καταγγελίες να πάρουν την… δέουσα οδό, οπότε το θέμα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο και πλούσιο ενδιαφέρον στο εγγύς μέλλον…

Πηγή: onlarissa.gr με πληροφορίες της εκμπομπής «Θεσσαλική Γή»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s