σαλιγκαρια

Ημερίδα για την Σαλιγκαροτροφία στην Δράμα

dimitra300000

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

..Στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης των εκτροφέων σαλιγκαριών ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Δράμας, διοργανώνουν σχετική ενημερωτική ημερίδα στη Δράμα.

 

..Η ημερίδα με θέμα «Σαλιγκαροτροφία: Φθινοπωρινές εργασίες εγκατάστασης ενός εκτροφείου εκτατικής (ανοικτής) εκτροφής» θα διεξαχθεί  την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ε.ε. στις 10.30΄ π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων – προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας-Θεσ/νίκης).

 

..Ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Αβραάμ Νικολαΐδης, γεωπόνος ειδικός στην εκτροφή των σαλιγκαριών.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο εκτροφέας σαλιγκαριών Αϊβάτογλου Χρυσοβαλάντης, ο οποίος και θα παρουσιάσει στοιχεία για την μονάδα του (εκτατική εκτροφή), ως και τις εμπειρίες του.

 

..Η επιτυχία μιας μονάδας σαλιγκαριών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μεγάλη σημασία έχει ο αρχικός, σωστός σχεδιασμός και το «στήσιμο» της μονάδας στην πρώτη του φάση. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ορθές πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να έχουν σίγουρα αποτελέσματα και όχι «πισωγυρίσματα».

 

..Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 25210-58175.

sali504

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s