Αγροτικός Τύπος

Science by agrigate.gr

Δελτίο Τύπου

ΘΕΜΑ:Λειτουργία νέας πλατφόρμας δημοσιεύσεων και αναζήτησης γεωτεχνικών ερευνών από τη Γεωπονική Πύλη – AgriculturePortal

    Η Γεωπονική Πύλη – Agriculture Portal (www.agrigate.gr) θέλοντας να βοηθήσει περαιτέρω στην διάδοση της γεωπονικής έρευνας και επιστήμης, δημιούργησε το Science powered by agrigate.gr . Μία νέα πλατφόρμα δημοσίευσης ερευνών από συναδέλφους όλων των γεωτεχνικών ειδικοτήτων και τις βαθμίδες εκπαίδευσης, που στόχο έχει την προβολή και προώθηση των Ελληνικών ερευνών σε θέματα Γεωπονικού – Γεωτεχνικού ενδιαφέροντος.

   Σε μια εποχή που η γεωργική γη κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των Ελλήνων, η συντακτική ομάδα της Γεωπονικής Πύλης συγκεντρώνει και παρουσιάζει νέες ανεξάρτητες μελέτες, αλλά και μεταπτυχιακές, διδακτορικές διατριβές σε συνεννόηση με γεωπόνους ερευνητές.

     Η Γεωπονική Πύλη – Agriculture Portal προωθεί την άποψη «εξειδικευμένη γνώση για όλους» τους Γεωπόνους, χωρίς περιορισμούς. Με το λογισμικό που χρησιμοποιείται εξασφαλίζεται η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των εγγράφων του συγγραφέα. Σαν συντακτική ομάδα δεν αποσκοπούμε σε κάποιο οικονομικό κέρδος, αλλά στην πληροφόρηση 100% όλων, γι‘ αυτό και δεν διαθέτουμε διαφημιστικό υλικό σε μορφή banner στα site μας (www.agrigate.gr , http://science.agrigate.gr) .

   Ήδη από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας εκτός από το δικό μας βιβλιογραφικό – ερευνητικό υλικό δημοσιεύτηκαν 5 μεταπτυχιακές μελέτες σχετικές με τον γεωπονικό κλάδο. Η επισκεψιμότητα και η ανταπόκριση του κόσμου εδώ και 3,5 χρόνια λειτουργίας της Γεωπονικής Πύλης (www.agrigate.gr) αγγίζει καθημερινά τις 3.500 αποδεικνύοντας την αναγκαιότητα εξειδικευμένης και πιο εντατικής ενημέρωσης.

     Περιμένουμε και το δικό σας υλικό αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο mail: science@agrigate.gr και στα τηλέφωνα 2310236442 – 6944475140 (καθημερινές, ώρες: 14:00 – 19:00) για κάθε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ζουμάς Κωνσταντίνος

Αρχισυντάκτης agrigate.gr

kzoumas@agrigate.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s