σαλιγκαρια

Πετυχημένη η Ημερίδα για την Σαλιγκαροτροφία στην Ημαθία

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Σαλιγκαροτροφία-Μέθοδοι εκτροφής-Παραγωγικά αποτελέσματα 2011» που διοργάνωσε ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μακροχωρίου Ημαθίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, κ. Καραπαναγιωτίδης Κων-νος, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδης Φώτης, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ημαθίας, κ. Τόπκας Ιωάννης, γεωπόνοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και ιδιωτικών φορέων καθώς και εκτροφείς σαλιγκαριών, εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Σαλιγκαροτροφίας και πλήθος ενδιαφερομένων.

      Οι περευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις μεθόδους εκτροφής σαλιγκαριών, παρουσιάστηκαν τα παραγωγικά αποτελέσματα των υφιστάμενων μονάδων εκτροφής και συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές του τομέα της Σαλιγκαροτροφίας.

          

           Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη τόσο από τις Περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας αλλά και την Περιφέρεια Ηπείρου, γεγονός που αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου για τη Σαλιγκαροτροφία, αλλά και την ανάγκη πραγματοποίησης ενημερωτικών ημερίδων με θέματα που δίνουν διέξοδο στην απασχόληση.

 διαβάστε το  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s