
|
ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΜΑ : «ΟΙ ΠΡΟŸΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟÏΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» Χώρος: Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9, αίθουσα «Καστελάκη») Ημερομηνία:18 Απριλίου 2013, Ώρα:10.00π.μ. |
→Πρόγραμμα
10:00 – 10:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
10:15 – 10:30 ΕΝΑΡΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη
«ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ»
10:30 – 11:00 «Ο Περιφεριακός σχεδιασμός για την
στήριξη των Κρητικών Προïόντων»
Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής & Αλιείας & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφέρειας Κρήτης
11:00 – 11:30 «Πρότυπα και προδιαγραφές για την
πιστοποίηση των Κρητικών προϊόντων».
Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ παραρτ.Κρήτης
11:30 – 12:00 «Ο ρόλος της Πιστοποίησης στην προώθηση των αγροτικών προïόντων»
Εμμανουήλ Δεληγιαννάκης, Πρόεδρος Hellas Cert
12:00 – 12:30 Διάλειμμα για καφέ.
12:30 – 13:00 «Η σημασία της ποιότητας και του μάρκετινγκ για την προώθηση του ελαιολάδου»
Marina Colonna, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Marina Colonna S.A
13:00 – 13:30 « Η προώθηση του κρασιού »
Bertrand de Sercey, Διευθυντής Μάρκετινγκ του Chateau de Montfort
13:30 – 14:00 «Προϋποθέσεις διασφάλισης της ποιότητας για ένα αποτελεσματικό μάρκετινγκ των τοπικών προϊόντων »
D’ Errico Nazzario , Γεωπόνος ειδικός σε θέματα ποιότητας και
εμπορίας ελαιολάδου και κρασιού.
14:00 – 15.00 Ερωτήσεις – Συζήτηση
(Συντονιστής:Αλέξανδρος Στεφανάκης)
15:00 – 15:15 Συμπεράσματα – Κλείσιμο ημερίδας
