Τώρα σιγά σιγά με την ολοκλήρωση των διοικητικών ελέγχων για την 2η δόση ( ή και την 3η δόση) για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών , πολλοί νέοι αγρότες μαθαίνουν ότι θα έπρεπε να είχαν δηλώσει το ποσό της 1ης δόσης στην φορολογική τους δήλωση, του 2011 ή του 2012, αναλόγως πότε πήραν την επιδότηση.
Επειδή οι περισσότεροι δεν το είχαν κάνει, αναγκάζονται τώρα να τρέχουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να προμηθεύονται την αντίστοιχη βεβαίωση και στην συνέχεια να δηλώνουν το συγκεκριμένο ποσό εκπρόθεσμα στην εφορία .

Προς πληροφόρηση , δεν είναι ανάγκη να επισκέπτονται τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να παίρνουν βεβαίωση, αλλά μπορούν εύκολα και απλά να την εκτυπώσουν απο τους παρακάτω συνδέσμους, (κλίκ πάνω) :

χρειάζεται το ΑΦΜ και τα 4 τελευταία ψηφία της ταυτότητας
Πάντως προτού κάνουν οι Νέοι Αγρότες οποιαδήποτε κίνηση, καλά είναι να συμβουλεύονται τους γεωπόνους-μελετητές τους.
