
Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με θέμα :
Η καλλιέργεια του Goji berry |
|
|
…& |
20 Μαίουώρα 9.30 πμ |
Ομιλητές :
| Τσαυτάρης Αθανάσιος, Καθ. Γεωπονίας Α.Π.Θ., Δ/ντής ΕΚΕΤΑ/ΙΝΑ
«DNA barcode για την ιχνηλασιμότητα των οργανισμών και των παραγόμενων Προϊόντων τους» |
Αρσένος Γιώργος, Αναπλ. Καθηγητής, Δντής Εργαστ. Ζωοτεχνίας Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
«Η χρήση των υπολειμμάτων επεξεργασίας του Γκότζι Μπέρρυ στη διατροφή των ζώων |
| Δαουτόπουλος Γιώργος, τ. Καθ. Γεωπονίας στο Α.Π.Θ
«Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του» |
Παπαγεωργίου Πελοπίδας, Γεωπόνος
«Βιολογική καλλιέργεια – Η περίπτωση του Γκότζι Μπέρρυ»
|
Θεοφίλου Νίκος, Δ/ντής της Animal Nutrition and Health Division
«Εφαρμογή ορυκτών στη φυτική παραγωγή και η περίπτωση του Ατταπουλγίτη» |
|
Λιακοπούλου-Κυριακίδου Μαρία, Καθ. Χημικών-Μηχανικών Α.Π.Θ. «Ερευνητική προσέγγιση και αξιολόγηση των καρπών του Γκότζι Μπέρρυ – Νέα Προϊόντα» |
Παναγιώτης Κυράτσης, Καθ. Τμ. Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας
«Ολοκλήρωμένη πρόταση προβολής – προώθησης προϊόντων Γκότζι Μπέρρυ» |

