Ημερίδες

Ημερίδα για το Γκότζι


   Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  με θέμα :

 

Η καλλιέργεια του Goji berry

 

Σιάτιστα

 ΒΙΟ.ΠΑ.

&

20 Μαίου

ώρα 9.30 πμ

Ομιλητές :

Τσαυτάρης Αθανάσιος, Καθ. Γεωπονίας Α.Π.Θ., Δ/ντής ΕΚΕΤΑ/ΙΝΑ

«DNA barcode για την ιχνηλασιμότητα των οργανισμών και των παραγόμενων Προϊόντων τους»

  Αρσένος Γιώργος, Αναπλ. Καθηγητής, Δντής Εργαστ. Ζωοτεχνίας Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

«Η χρήση των υπολειμμάτων επεξεργασίας του Γκότζι Μπέρρυ στη διατροφή των ζώων

Δαουτόπουλος Γιώργος, τ. Καθ. Γεωπονίας στο Α.Π.Θ

«Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του»

  Παπαγεωργίου Πελοπίδας,  Γεωπόνος

«Βιολογική καλλιέργεια – Η περίπτωση του Γκότζι Μπέρρυ»

 

  Θεοφίλου Νίκος, Δ/ντής της Animal Nutrition and Health Division

«Εφαρμογή ορυκτών στη φυτική παραγωγή και η περίπτωση του Ατταπουλγίτη»

 Λιακοπούλου-Κυριακίδου Μαρία, Καθ. Χημικών-Μηχανικών Α.Π.Θ.

 «Ερευνητική προσέγγιση και αξιολόγηση των καρπών του Γκότζι Μπέρρυ – Νέα Προϊόντα»

   Παναγιώτης Κυράτσης, Καθ. Τμ. Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

  «Ολοκλήρωμένη πρόταση προβολής –  προώθησης προϊόντων Γκότζι Μπέρρυ»

Σχολιάστε