
πού : Διεθνές συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
πότε : 2 – 3 Φεβρουαρίου
Επειδή το φαγητό μπορεί να εξασφαλίζει συσχέτιση με τους προορισμούς καθώς εκτός από φυσική ανάγκη εκπροσωπεί την ταυτότητα και τη μοναδικότητα ενός προορισμού, δίνοντας στους τουρίστες μια εικόνα του πολιτισμού του τόπου που επισκέπτονται. Τόσο οι γεύσεις των τοπικών προϊόντων, όσο το μαγείρεμα του φαγητού, η παρουσίασή του καθώς και το συνολικό περιβάλλον της εστίασης δημουργούν αναμνήσεις που επηρεάζουν και πολλές φορές προσδιορίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία.
Ειδικοί επιστήμονες, marketiers, διακεκριμένοι εστιάτορες και μάγειροι, food bloggers και πολλοί άλλοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το θέμα σε εισηγήσεις και σε στρογγυλά τραπέζια .

