. . . πάλι στημένο το Παιχνίδι . . .
Όχι κάποιος ποδοσφαιρικός Αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος (όπως έχουμε συνηθήσει τόσα χρόνια ) αλλά αυτός που γίνεται κάθε χρόνο, τέτοια εποχή . . . ως προς την διεκδίκηση του . . . Κυπέλλου ΟΣΔΕ
Τί έπαθλο έχει το Κύπελλο ΟΣΔΕ :

το έπαθλο έχει χρηματικό αντίκρισμα :
- κάποια εκατομύρια Ευρώ απο τον κρατικό Κουβαρνά
- + κάποια χαράτσια απο τους μη κατα επάγγελμα αγρότες
Η ΠΟΣΕΓ ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων επαγγελματιών Γεωπόνων) θεωρεί ότι η δημόσια διαβούλευση που έγινε απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την ανάθεση του ΟΣΔΕ, καταμεσής της προεκλογικής περιόδου , είναι καθαρά μια προσχηματική διαδικασία η οποία ευννοεί & φωτογραφίζει ως μοναδικό υποψήφιο για την ανάθεση του έργου, (ποιόν άλλο; ) την ΠΑΣΕΓΕΣ.
Επίσης διαπιστώνει ότι η 1η προκήρυξη του διαγωνισμού για τα έτη 2009, 2010 και 2011 έγινε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 22/09/2008 και ματαιώθηκε, γιατί “ξέχασαν!!!” . . . ότι δεν είχε εκδοθεί η απαραίτητη για τον διαγωνισμό Υπουργική απόφαση.
Φυσικά εύλογο είναι το ερώτημα πως θα προλάβει και να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία . . . έως τις 15 Μαίου
(συνήθως γίνονται οι δηλώσεις ΟΣΔΕ απο τους Αγρότες Ιούνιο έως και Ιούλιο μήνα με παλιά πρωτόκολλα και ημερ/νίες – γιατί έτσι πιστεύουμαι ότι κοροιδεύουμε τους κουτόφραγκους Ευρωπαίους , εμείς οι έξυπνοι Ελληνες . . όλα αυτά έως το επόμενο πρόστιμο που θα μας επιβάλει η Ευρώπη . . . το τελευταίο ήταν 347 εκατομμύρια Ευρώ)
διαβάστε ολόκληρη την Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΓ : κλίκ εδώ
φωτογραφίες δανεισμένες απο ¨οχι άλλο Κάρβουνο«: κλίκ εδώ |
φωτογραφίες δανεισμένες απο ¨οχι άλλο Κάρβουνο«:
λεπτομέρεια : Ό διαγωνισμός για την ανάθεση του ΟΣΔΕ έγινε και ματαιώθηκε απο την απερχούσα κα Κατ. Μπατζελή την τελευταία ημέρα της θητείας της (ΕΓΜΕΣΕ :