Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Οbihiro κάνοντας ηλεκτροσόκ σε μια πατάτα , αυτόματα ενεργοποιείται κάποιος μηχανισμός ο οποίος απελευθερώνει επιπλέον ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών από αυτές που ήδη διαθέτει το φυτό.
Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Οbihiro κάνοντας ηλεκτροσόκ σε μια πατάτα , αυτόματα ενεργοποιείται κάποιος μηχανισμός ο οποίος απελευθερώνει επιπλέον ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών από αυτές που ήδη διαθέτει το φυτό.