Νέοι Αγρότες

Απλήρωτοι οι νέοι αγρότες για το πριμ πρώτης εγκατάστασης

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των νέων αγροτών στη Λακωνία

….Στην αναμονή για την πληρωμή της δεύτερης και τρίτης δόσης του πριμ πρώτης εγκατάστασης, παραμένουν οι Λάκωνες νέοι αγρότες που ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 2009.

..
Από την πλευρά της, η Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας, το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε αλλεπάλληλες αναζητήσεις για να διαπιστωθεί η αίτια της καθυστέρησης στην καταβολή των δόσεων.
..
Σε επικοινωνία που είχε ο «ΛΤ» με τον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτριο Σταματάκο, έγινε γνωστό ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει καθυστερήσει τις πληρωμές σε νέους αγρότες που ξεκίνησαν το 2009, των οποίων τα έξοδα καλλιέργειας όλο και διογκώνονται το τελευταίο διάστημα.
..
agrotisa460..Χαρακτηριστικά, ο κ. Σταματάκος ανέφερε πως διαθέτει ακριβή στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία σε όλους τους άλλους νομούς οι πληρωμές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε ποσοστό 70 %, με εξαίρεση τη Λακωνία όπου έως τώρα δεν έχει δοθεί τίποτα».
.
….Οι νέοι αγρότες αγνοούν τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η καταβολή των επιδοτήσεων που τους αναλογούν, από τη στιγμή μάλιστα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και έχουν μέχρι σήμερα ολοκληρώσει τα σεμινάρια τους.
..
..Με σκοπό να εξευρεθεί λύση στο αδιέξοδο, η Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε ενημερωτική συνάντηση, έτσι ώστε να καθοριστούν οι μελλοντικές κινήσεις για τη διεκδίκηση και καταβολή των πληρωμών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί στο χώρο του Διοικητηρίου της ΠΕ Λακωνίας στη Σπάρτη.
πηγή: lakonikos.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s