Ειδήσεις

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό

xilo3

Καταγγελία για βιοπραγία σε βάρος  μέλους του Συλλόγου, απο συγκεκριμένα μέλη του Συνεταιρισμού Νάουσας, κάνει λόγω ο Αγροτικός Σύλλογος «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ».

  arrow200Διαβάστε το Ανακοινωθέν:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»
Έδρα: Κοπανός Νάουσας
Τηλ: 6975919478
6973035441

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας» καταγγέλλει τη βιαιοπραγία σε βάρος του μέλους του Αγρ. Συνεταιρισμού Νάουσας Αντώνη Γρέζιου από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγρ. Συνεταιρισμού και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ταμπακιάρη Κων/νο, τον Αντιπρόεδρο Μπέρσο Χριστόδουλο και το μέλος του Αγρ. Συνεταιρισμού Νάουσας Μπέρσο Μιχαήλ.

Είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες στη συνείδηση των αγροτών τέτοιες συμπεριφορές, που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω στο παρελθόν. Και μάλιστα από «εκπροσώπους» των αγροτών, που έχουν εκλεγεί και διαχειρίζονται τις παραγωγές των δενδροκαλλιεργητών της Νάουσας.

Φαίνεται πως ενοχλούν τους τέτοιου είδους «εκπροσώπους» μας οι αγώνες μας, οι διεκδικήσεις για τα συμφέροντα των αγροτών, για διαφάνεια και σωστή λειτουργία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας.
Δε φοβόμαστε. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας. Να αναρωτηθούν και να προβληματιστούν οι συνεταιριστές για τις συμπεριφορές αυτές των μελών της Διοίκησης. Το θέμα αυτό – δυστυχώς – το έχει αναλάβει η δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγρ. Συνεταιρισμού Νάουσας να καταδικάσει ομόφωνα και δημόσια την πράξη αυτή προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Κοπανός, 18/06/2014

 

Η Διοίκηση

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s