Ειδήσεις

Συνέλευση Γεωτεχνικών Σωματίων

efrdd33Αθήνα 17/6/2014

Προς ΜΈΛΗ ΜΑΣ
(Γεωπόνους, Δασολόγους, Κτηνιάτρους,
Γεωλόγους και Ιχθυολόγους Δ.Υ………..
που υπηρετούν στην Αποκεντρωμένη
Διοίκηση Δυτ. Ελλάδας- Πελοποννήσου
και Ιονίων Νήσων, τους ΟΤΑ α΄ και β΄
βαθμού των περιφερειών Πελοποννήσου,
Δυτ.Ελλάδας & Ιονίων Νήσων και
Αποκεντρωμένες υπηρεσίες ΥΠΑΑΤ
στις παραπάνω Περιφέρειες )……

Έδρες τους
ΠΑΝΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

..H Ομοσπονδία μας και τα Α΄ βάθμια Γεωτεχνικά Σωματεία (ΠΕΓΔΥ, ΠΕΔΔΥ, ΠΕΚΔΥ, ΠΣ.ΙΧ.Δ, Π.Σ.Γ.Δ) καλούν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση – Συγκέντρωση τα μέλη τους, Γεωτεχνικούς Δημοσίους Υπαλλήλους που υπηρετούν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας- Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτ.Ελλάδας & Ιονίων Νήσων και στις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ στις παραπάνω περιφέρειες.

Η Γενική Συνέλευση- Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΛΚΕΠΑ την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00 και θα έχει μοναδικό θέμα την ενημέρωση των Γεωτεχνικών και τη συζήτηση για τη στάση μας στο θέμα της «αξιολόγησης των υπαλλήλων» μετά το νόμο 4250/2014 και την εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης

..Στη συνάντηση θα παραστεί και θα δώσει διευκρινήσεις για το πλαίσιο, τον τρόπο και τη διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος, ο νομικός σύμβουλος κ. Κ.Τσακίρης . Επισημαίνουμε ότι μετά από παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας στην ΑΔΕΔΥ, υιοθετήθηκε από την εκτελεστική επιτροπή και εκδόθηκε το σχετικό εξώδικό, προς όλες τις αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τις Περιφέρειες, ώστε να είναι και τυπικά νόμιμη η απεργία – αποχή από τα καθήκοντα αξιολόγησης .

..Η παρουσία όλων των Γεωτεχνικών (Γεωπόνων, Δασολόγων, Κτηνιάτρων, Γεωλόγων και Ιχθυολόγων) είναι απαραίτητη στη συγκέντρωση, ώστε να μπορέσουμε συντονισμένα, συγκροτημένα και αποφασιστικά, όλα τα Γεωτεχνικά Σωματεία να ενδυναμώσουμε τον αγώνα μας, σε όλη τη Χώρα και σε κάθε χώρο δουλειάς (Υπουργεία, Αποκεντρωμένες, ΟΤΑ κλπ) για να ανατρέψουμε στην πράξη αυτή την πολιτική που στοχοποιεί κάθε εργαζόμενο .

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑsineleusi2

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s