Ειδήσεις

Κάλεσμα για αποχή των Γεωτεχνικών απο την διαδικασία αξιολόγησης

geoponos751

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
(ΠΟΓΕΔΥ)
ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ – ΓΕΩΛΟΓΟΙ

Αχαρνών 2 Αθήνα Τ.Κ. 10176
Τηλ.:210-5234189, 210-2124041
FAX: 210-5232240
e-mail:ax2u128@minagric.gr
Αθήνα 19-6-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

..

..Όπως είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δέχονται μια απροκάλυπτη επίθεση στο όνομα της «αξιολόγησης», μιας προσχηματικής αξιολόγησης που καταστρατηγεί κάθε έννοια αξιοκρατίας και δικαιοσύνης.
..

..Στο πλαίσιο των ενεργειών μας για την αντιμετώπιση αυτής της επίθεσης, προχωρήσαμε σε σειρά ενεργειών για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη υλοποίηση των αποφάσεων της ΑΔΕΔΥ, όπως είναι η συγκέντρωση χιλιάδων υπογραφών κατά της εφαρμογής του Ν. 4235/2014, που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις (συμμετοχή 97%),η συγκέντρωση των φύλλων αξιολόγησης, ενώ ζητήσαμε και πετύχαμε την έκδοση εξώδικου από την ΑΔΕΔΥ ώστε να είναι καλυμμένοι και οι Συνάδελφοι των αποκεντρωμένων Διοικήσεων για συμμετοχή τους στην αποχή.


..Τελευταία μας πρωτοβουλία είναι η έκδοση ανακοίνωσης, σε συνεργασία με τον Νομικό μας κ. Τσακίρη, που κάνει κατανοητή την ανάγκη για συμμετοχή των Συναδέλφων στην κηρυχθείσα αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης καθώς και το κείμενο με το οποίο οι Συνάδελφοι θα δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην αποχή χωρίς να έχουν πειθαρχικές συνέπειες.

..

..Όλες μας οι μέχρι τώρα ενέργειες και πρωτοβουλίες καθορίζονται με σκοπό την αντιμετώπιση των αντιεργατικών κυβερνητικών μέτρων, στα πλαίσια πάντα των αποφάσεων της ΑΔΕΔΥ, αλλά και με παράλληλη συνδικαλιστική κάλυψη των Συναδέλφων.

..

..Κατόπιν των παραπάνω καλούμε όλους τους Συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη κηρυχθείσα αποχή από την διαδικασία αξιολόγησης. Θεωρούμε ιδιαίτερης σημασίας την συμμετοχή στην αποχή, των Συναδέλφων Γεωτεχνικών Γενικών Δ/ντων, που είναι και οι πρώτοι σύμφωνα με το Νόμο που συμμετέχουν στη διαδικασία

..

Τέλος θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι για τυχόν Συναδέλφους Γεωτεχνικούς Γεν. Δ/ντες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης και προχωρήσουν στην έκδοση αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών αξιολόγησης, εκτός των όποιων άλλων Νομικών ενεργειών μας, π.χ. δικαστική προσβολή των αποφάσεων αυτών, θα προχωρήσουμε και στην άμεση διαγραφή τους από τα Σωματεία, η οποία και θα κοινοποιηθεί σε όλα τα Μέλη.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s