Ειδήσεις

Κιλελέρ χωρίς αγρότες, ουρανός δίχως άστρα…

150165-kileler2

Παρουσία των αρχών αλλά χωρίς αγρότες τιμήθηκε σήμερα η 104η επέτειος του Κιλελέρ στον χώρο του Μνημείου. Ήταν παρών, πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος δε μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να καταγγείλει τους εκπροσώπους της τρόικας πως έχουν κάνει πολλά φάουλ απέναντι στην χώρα, αφού και οι ίδιοι πια παραδέχονται ότι έχουν γίνει σοβαρά λάθη, αφήνοντας αιχμές για το θέμα του γάλακτος.

xarakopoulos«Ιδιαίτερα με ενοχλεί, η αδικαιολόγητη εμμονή τους στην εφαρμογή κάποιων προτάσεων που αποδεδειγμένα, όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν την ελληνική οικονομία, αλλά θα πλήξουν παραγωγικούς τομείς. Ενώ την ίδια ώρα, εκ μέρους της κυβέρνησης θεωρώ ότι αυτό έχει καταστεί σαφές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων», υποστήριξε ο κ. Χαρακόπουλος.

Μετά από το πέρας της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και των λοιπών ομιλητών ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον μνημείο του Κιλελέρ και ανάκρουσης του εθνικού ύμνου μετά από την τήρηση ενός λεπτού σιγής.

πηγή: pandora

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s