Αγροτικός Τύπος

Εκμπομπή για την Δημιουργία Τράπεζας Ελλήνων Αγροτών

Το θέμα στην αποψινή εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» στον «ASTRA TV»:

Δημιουργία Τράπεζας Ελλήνων Αγροτών

arrow200καλεσμένος : Δημ. Αντωνίου

Το πώς και γιατί πρέπει δημιουργηθεί μια πραγματική Τράπεζα Ελλήνων Αγροτών (ΤΑΕ), ιδίως μετά την πώληση της ΑΤΕ και με δεδομένο το αρνητικό πρόσημο που υπάρχει στη χρηματοδότηση των αγροτών, θα αναλυθεί στην τηλεοπτική αγροτική εκπομπή, «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του «ASTRATV», η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, σήμερα Τρίτη 4/3/2014 από 7-9 το βράδυ και την παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.                  

      Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφού αναλυθεί διεξοδικά και δοθούν απαντήσεις στο γιατί τα επιτόκια δανεισμού των συνηθισμένων εμπορικών τραπεζών είναι υψηλά, θα παρουσιαστούν τα γενικά αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας Τράπεζας Ελλήνων Αγροτών.                                                                                                                          antoniou

   Στη σημερινή εκπομπή καλεσμένος είναι ο γιατρός και ιδρυτής του Κινήματος «ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» και υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της νέας πρωτοποριακής πρότασης.

..Η εκπομπή ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με αλλαγή στην ώρα έναρξης και πιο συγκεκριμένα μεταδίδεται ζωντανά από τη Λάρισα, κάθε Τρίτη από τις 7-9 το βράδυ.

arrow-76δείτε LIVE :

topio3232

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s