κινητοποιησεις

Κινητοποιήσεις Αγροτών στην Ορεστιάδα

kinitopoiiseis….Παρατεταγμένα κατά μήκος του δρόμου, στο ύψος του Εργοστασίου της Βιομηχανίας Ζάχαρης Ορεστιάδας, βρίσκονται από το μεσημέρι τα τρακτέρ των αγροτών του βορείου Έβρου. Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους μετά και την μη ικανοποιητική απάντηση που έλαβαν την περασμένη εβδομά από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

….Οι αγρότες ζητούν να μην ισχύσει η τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων σε όσους έχουν τζίρο κάτω των 40.000 ευρώ. Επίσης ζητούν να ισχύσει και αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 20.000 ευρώ, που θα προσαυξάνεται κατά 5000 ευρώ για κάθε παιδί.

….Δεν είναι όμως και τα μοναδικά τους αιτήματα, καθώς ζητούν να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των αγροτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία. Όπως επίσης και να μην \γίνει κανένας πλειστηριασμός σπιτιού ή χωραφιού συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.

Στο πλευρό των αγροτών έχουν ήδη συγκεντρωθεί και αγρότες της περιοχής οι οποίοι ζητούν να καταβληθούν άμεσα αποζημιώσεις για ζημίες που υπέστησαν.

πηγή: pandora

One thought on “Κινητοποιήσεις Αγροτών στην Ορεστιάδα

  1. Απο μηδεν ευρω και οσοι ειναι ασφαλισμενοι στον ΟΓΑ ολοι βιβλια.. Η θα γινουμαι επαγγελματιες αγροτες η θα παραμεινουμε γυφτοι..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s