Γαλακτοκομικά

Διάρκεια φρέσκου γάλακτος: H τρόικα ζητεί κατά γράμμα τήρηση των συστάσεων του ΟΟΣΑ

gala

«Δεν μπορούμε να δούμε πώς η τρέχουσα αξιολόγηση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς μια πολύ πειστική εφαρμογή των συστάσεων του ΟΟΣΑ και θέλαμε να φέρουμε αυτό το θέμα στην προσοχή σας», δηλώνουν οι δανειστές.

Η εφαρμογή των προτάσεων του ΟΟΣΑ για την ανταγωνιστικότητα θα είναι κομβικό σημείο στις διαπραγματεύσεις, δηλώνει η τρόικα με επιστολή προς τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη.
Την ύπαρξη της επιστολής αυτής επιβεβαίωσε την Παρασκευή κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Ανάπτυξης μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής για τη μείωση της γραφειοκρατίας.gala67

Στην επιστολή, η τρόικα ζητά πλήρη εφαρμογή των προτάσεων του ΟΟΣΑ -οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων η διάρκεια του φρέσκου γάλακτος και τα σημεία πώλησης του ψωμιού και των συνταγογραφούμενα φάρμακα – «με πολύ λίγες και καλά αιτιολογημένες εξαιρέσεις».
..Τονίζει μάλιστα ότι η εφαρμογή των μέτρων «θα στείλει ένα σημαντικό μήνυμα για την προθυμία και την ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να εφαρμόσει με επιτυχία κρίσιμες για την ανάπτυξη διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις».

πηγή: thepressproject.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s