Αγροτική Οικονομία

Εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια

800ate

Εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια

Agrotica

Θεσσσαλονίκη

&

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Εκδήλωση για τα ληξιπρόθεσμα δάνεια (αγροτών και μη)  και τη χρηματοδότηση των αγροτών, πραγματοποιεί η εφημερίδα «Αγροτική έκφραση», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, στις 16:00 στην αίθουσα Corona, μέσα στην Agrotica, στην Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο γνωστός πλέον και αγαπητός σε όλο τον αγροτικό κόσμο, ο «θαυματουργός» γιατρός και αυτοδίδακτος νομομαθής, κ. Δημήτρης Αντωνίου και ο δικηγόρος Αθηνών κ. Στέλιος Σπώκος.

Οι κ.κ.  Αντωνίου και Σπώκος, θα αναπτύξουν το θέμα των ληξιπρόθεσμων (κόκκινων») δανείων των  τραπεζών και θα αιτιολογήσουν γιατί αυτά έχουν εξοφληθεί καθώς και γιατί δεν πρέπει να πληρωθούν για 2η φορά από τους οφειλέτες.

Παράλληλα ο κ. Αντωνίου θα αναφερθεί στην όλη κατάσταση που επικρατεί στον τραπεζικό χώρο, ιδιαίτερα μετά τις διώξεις τραπεζιτών και επιχειρηματιών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα παρουσιάσει το πώς μπορούν να χρηματοδοτηθούν οι αγρότες με τη δημιουργία μιας πραγματικής τράπεζας αγροτών.    

..Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει και η επίσημη καταγραφή όλων των ενδιαφερομένων πολιτών (αγροτών και μη) απ’ όλη την Ελλάδα, που θέλουν να στραφούν δικαστικά κατά των τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια.  

agrotiki-ekfrasi

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s