κινητοποιησεις

Απόβαση στην Αθήνα για τα αγροτεμάχια από τους αγρότες

kinitopoiiseis

..Οι αγροτικές οργανώσεις της Κρήτης και άλλων περιοχών της Ελλάδος, διαφωνούν με τη φορολόγηση έστω και κατά 1 ευρώ το στρέμμα της αγροτικής γης.

..Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας προετοιμάζουν οι αγρότες της Κρήτης, μαζί με συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ερχόμενη Παρασκευή για να εκ- φράσουν τη διαμαρτυρία τους στην ψήφιση του νομο- σχεδίου σχετικά με τη φορολόγηση των ακινήτων.

..Όπως αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι οι επικεφαλής των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης, συνεταιριστικών οργανώσεων, συλλόγων Κτηνοτρόφων και συλλόγων Παραγωγών λαϊ- κών αγορών, οι αγρότες θα ταξιδέψουν τη νύκτα της Πέμπτης με τα πλοία της γραμμής για Πειραιά, προκειμένου να είναι στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο συλλαλητήριο πάνω από 1.000 αγρότες, αναφέρει η «Πατρίς»

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι αγροτικές οργανώσεις της Κρήτης και άλλων περιοχών της Ελλάδος, διαφωνούν με τη φορολόγηση έστω και κατά 1 ευρώ το στρέμμα της αγροτικής γης, διότι έτσι θα ανοίξει όπως λένε η κερκόπορτα για την επιβολή δυσβάστακτων φόρων, που θα οδηγήσουν τους αγρότες να εγκαταλείψουν τη γη τους.

..Οι αγροτικές οργανώσεις σχεδιάζουν να θέσουν προ των ευθυνών τους και τους κυβερνητικούς βουλευτές, προκειμένου να τους πιέσουν να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιοπου όπως λένε θα αποτελέσει την ταφόπλακα της αγροτικής παραγωγής στη χώρα μας.

πηγή: prismanews.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s