Ελιά

Ημερίδα για το ελαιόλαδο

olive40Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με θέμα:

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Αθήνα

Αίθουσα Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κων/νου 48)

&

11 Δεκεμβρίου

  9.30 π.μ.

..Οι απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια των ελαιοκομικών προϊόντων γίνονται διαρκώς πιο αυστηρές, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα σημαντικά θέματα σχετικά με την ποιότητα του ελαιολάδου βρίσκονται σε εξέλιξη την περίοδο αυτή.

..Τα δύο αυτά σοβαρά θέματα, η ποιότητα και η ασφάλεια των ελαιοκομικών προϊόντων, που καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό τις προοπτικές του ελληνικού ελαιολάδου στις διεθνείς αγορές, θα αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης, αναλύσεων, προβληματισμών και κυρίως ανταλλαγής απόψεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών μεταξύ των πλέον διακεκριμένων επιστημόνων του ελαιοκομικού τομέα, στην ημερίδα με τίτλο «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ., στην αίθουσα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κων/νου 48, Αθήνα).

..Μεταξύ των ομιλητών και των συνέδρων θα είναι εκπρόσωποι Υπουργείων (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Ανάπτυξης – Γενική Γραμματεία Καταναλωτή), δημόσιων φορέων (ΕΦΕΤ, Γενικό Χημείο του Κράτους), Πανεπιστήμια (ΕΜΠ, ΑΠΘ, Φαρμακευτική Σχολή, Χαροκόπειο), Ερευνητικών Κέντρων (Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας), Ιδιωτικών Φορέων, Ιδιωτικών εταιρειών και αναλυτικών εργαστηρίων.

olive3..Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου – ΦΙΛΑΙΟΣ και το Ελληνικό Φόρουμ για την Επιστήμη και Τεχνολογία Λιπιδίων – Greek Lipid Forum με την υποστήριξη της «Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προώθησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ ΑΜΚΕΠΕ» και του Ελληνικού Κέντρου Εξαγωγών και Προώθησης Ελαιολάδου – ΕΚΕΠΕ.

..Η συμμετοχή είναι ελεύθερη κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο filaios01@gmail.com ή στο τηλ. 2103238856

1471890_634944843232463_1062618115_n

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s