Αγροτική Οικονομία

Ο Δημ. Αντωνίου μηνύει τον Ν. Μαράντο της ΑΤΕ

Για απάτη και εκβιασμό σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

antoniou

..Μήνυση για απάτη και εκβιασμό σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ καταθέτει ο γνωστός πλέον σε όλους τους αγρότες,  γιατρός κ. Δημήτρης Αντωνίου, εναντίον του εκκαθαριστή της ΑΤΕ  Νίκου Μαράντου.

..Η μήνυση του κ. Αντωνίου κατατίθεται με αφορμή τις 1000άδες επιστολές που στέλνει ο κ. Μαράντος, σε αγρότες που έχουν ληξιπρόθεσμα δάνεια στην υπό εκκαθάριση ΑΤΕ, όπου με τις οποίες επιστολές ο κ. Μαράντος απειλεί ότι εάν δεν πληρώσουν οι αγρότες τα δάνεια που έχουν, θα στείλει τις υποθέσεις τους στις «εισπρακτικές» εταιρείες, τις οποίες και κατονομάζει…

..Σε δηλώσεις του προς την «Αγροτική έκφραση» ο κ. Αντωνίου αναφέρει τα εξής: «Καταθέτω μήνυση εναντίον του εκκαθαριστή της ΑΤΕ κ. Ν. Μαράντου, για απάτη κι εκβιασμό σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ . Ο κ. Μαράντος στέλνει 1000άδες έγγραφα με τα οποία απατηλά, εκβιαστικά και παράνομα σας απειλεί ότι εάν δεν πληρώσετε τα παράνομα δάνειά σας θα στείλει τις υποθέσεις σας στις εισπρακτικές ! τις οποίες κατονομάζει…αποκρύβοντας ότι οι «εισπρακτικές» (ν.3759/2009) δεν έχουν καμία νομική ισχύ, ότι δεν μπορούν να εισπράξουν δάνεια, να στείλουν εξώδικα ή διαταγές πληρωμής, ούτε να κάνουν κατασχέσεις ή πλειστηριασμούς…μπορούν μόνο να σας ενημερώνουν μια φορά κάθε 10 μέρες για την καθυστέρηση της δόσης σας και τίποτα άλλο, γι αυτό σύμφωνα με τον νόμο είναι «ενημερωτικές» εταιρείες κι όχι «εισπρακτικές». Όλα τα υπόλοιπα που κάνουν οι «εισπρακτικές», όπως απειλές, εκβιασμοί κλπ, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και πρέπει να τα καταγγείλετε στον εισαγγελέα. Κι ο Ν. Μαράντος συνεργάζεται με αυτές τις εγκληματικές οργανώσεις συστήνοντας μαζί τους εγκληματική οργάνωση εκβιασμού σας. Καταθέτω μήνυση εναντίον του για απάτη κι εκβιασμό σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ και ζητώ να μου στείλετε παρόμοια έγγραφα που σας έχει στείλει ο κ. Μαράντος».

..Συνεχίζοντας ο κ. Αντωνίου αναφέρει πως «Αν δεν το κάνετε…είστε άξιοι της μοίρας σας…θα σας αφανίσει, εσάς και την περιουσία σας…ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΈχουν όλα ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ…δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Γι αυτό δεν έχουν πάει κανέναν στο δικαστήριο επί 18 μήνες, ούτε έχουν εκδώσει διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις κλπ…δεν έχουν νομιμότητα γι αυτά. ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ» 

Παράλληλα ο κ. Αντωνίου υποστηρίζει πως «Η ΑΤΕ υπό εκκαθάριση (η «κακή» ΑΤΕ) κλείνει σε 3 χρόνια! από σήμερα (αρ.49 παρ.6 ν.2190/1920, όπως ισχύει) και γι αυτό δεν προλαβαίνει να αρχίσει δικαστήρια για τα κόκκινα δάνεια (διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις κλπ), τα οποία χρειάζονται 6-8 χρόνια για να τελειώσουν!. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν έχει στείλει μέχρι τώρα, μετά από 18 μήνες της λειτουργίας της εκκαθάρισης, ούτε μια διαταγή πληρωμής, δεν έχει κάνει ούτε μια κατάσχεση, πλειστηριασμό κλπ…ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ την «κακή» ΑΤΕ…δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα (προσοχή, αυτά δεν ισχύουν για την Πειραιώς στην οποία πήγε η «καλή» ΑΤΕ)».

Τέλος ο κ. Αντωνίου προτρέπει τους αγρότες να επικοινωνήσουν μαζί του στο τηλέφωνο 22210-62743 καθώς και να του στείλουν ότι έγγραφο τους στέλνει ο εκκαθαριστής της ΑΤΕ, στην Δ/νση:  Δημ. Αντωνίου, ιατρός, Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34100.

800ate

 πηγή : Αθανασιάδης Χρήστος, παροσιαστής εκμπομπής Θεσσαλική Γή  και εκδότης της Αγροτικής Έκφρασης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s