Αγροτικός Τύπος

Εκμπομπή για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών

Το θέμα στην αποψινή εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» στον «ASTRA TV»:

Ο Δημ. Αντωνίου ζωντανά στη «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ

* Ενώ μία ώρα πριν και μία ώρα μετά την εκπομπή οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να τον δουν από κοντά και να του μιλήσουν στη Λάρισα    

..«Βόμβες» μεγατόνων έριξε στο τραπεζικό σύστημα, κατά τα τη διάρκεια  τηλεφωνικής επικοινωνίας στη εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ», που έγινε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στο κανάλι «Astra tv», ο γνωστός γιατρός, χειρουργός-ογκολόγος από τη Χαλκίδα-και αυτοδίδακτος νομομαθής κ. Δημήτρης Αντωνίου, σχετικά με το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων («κόκκινων») δανείων που έχουν οι αγρότες στην υπό Εκκαθάριση ΑΤΕ, καθώς επίσης και για όσους έχουν «κόκκινα» δάνεια στις υπόλοιπες τράπεζες.

Οι «βόμβες» του κ. Αντωνίου εστιάζονται στο ότι, τα ληξιπρόθεσμα δάνεια, αγροτών και μη, είναι ήδη εξοφλημένα, μετά την Ανακεφαλοποίηση που έγινε, και αυτό που κάνουν οι τράπεζες με τις διάφορες «εισπρακτικές» εταιρείες, είναι εγκληματικό, διότι στην κυριολεξία, ζητούν από τους πολίτες, αυτά τα δάνεια να πληρωθούν στην ουσία δύο φορές. Επίσης ο κ. Αντωνίου ανέλυσε για πιο λόγο όλες οι υποθήκες των αγροτών στην ΑΤΕ είναι παράνομες και άκυρες καθώς επίσης το γιατί οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται τις διάφορες «εισπρακτικές» εταιρείες.

..Η εκπομπή ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με αλλαγή στην ώρα έναρξης και πιο συγκεκριμένα μεταδίδεται ζωντανά από τη Λάρισα, κάθε Τρίτη από τις 7-9 το βράδυ.

provato600

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ

Επίσης να τονίσουμε ιδιαιτέρως πως, μετά από απαίτηση πάρα πολλών ενδιαφερομένων, να δουν από κοντά τον «θαυματουργό» γιατρό, γίνεται γνωστό πως ο κ. Αντωνίου, θα είναι στη Λάρισα μια ώρα πριν την εκπομπή και θα παραμείνει μια ώρα μετά την εκπομπή, ώστε να δει όσους περισσότερους πολίτες γίνεται. Συνεπώς θα είναι στη Λάρισα από τις 6 η ώρα και θα παραμείνει μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Η συνάντηση με τους πολίτες θα γίνει στο κατάστημα  «Ελαίας γη» (πρώην Travelstop), απέναντι από τα γραφεία του σταθμού στη Λάρισα (3ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας-Αθηνών). Όσοι λοιπόν θέλετε να δείτε και να μιλήσετε από κοντά με τον κ. Αντωνίου, μπορείτε να το κάνετε πριν ή μετά την εκπομπή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ: 6983465892  

δείτε LIVE :

topio3232

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s