Κτηνοτροφία

Την εξισωτική αποζημίωση τους ζητούν οι κτηνοτρόφοι

provata30.

.Οι κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαμαρτυρόμαστε για το συνεχιζόμενο εμπαιγμό μας και την προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης μας από τη λαλίστατη πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ. Οι συνεχείς ανακοινώσεις του Υπουργού μας για πληρωμή στους κτηνοτρόφους της ενιαίας ενίσχυσης, της εξισωτικής αποζημίωσης, των μέτρων του άρθρου 68, του de minimis, της βιολογικής κτηνοτροφίας, της επιστροφής του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου του πετρελαίου, μας έχουν γεμίσει τ’ αυτιά, αλλά όχι και τις τσέπες.

..Μάλιστα στους ανθρώπους που ακούν τις ανακοινώσεις αυτές και δεν έχουν σχέση με το επάγγελμά μας, δημιουργείται η εντύπωση ότι κάθε εβδομάδα πληρωνόμαστε κι από κάτι, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώνονται ποσά εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να τονίζεται ο αριθμός των δικαιούχων που μοιράζονται τα ποσά αυτά.


..Φυσικά ούτε λόγος για τους κτηνοτρόφους που είχαν την ατυχία να μην πληρωθούν για διάφορους λόγους, με ευθύνη του ΟΠΕΚΕΠΕ ή δική τους, πολλές φορές περιμένουν χρόνια για την εξόφλησή τους.

..Στον επικοινωνιακό τομέα αλλά και στις θεωρητικές αναλύσεις του ο Υπουργός μας παίρνει άριστα, το πρόβλημα όμως στην κτηνοτροφία είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα τους.

..Καλούμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με την εξόφληση της εξισωτικής αποζημίωσης, να προβεί άμεσα στην πληρωμή όλων των δικαιούχων και ταυτόχρονα να δρομολογήσει την εξόφληση όλων των οφειλών του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε προς τους κτηνοτρόφους, από προηγούμενα έτη

βίντεο :  EnaChannelKavala

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s