Νέοι Αγρότες

Ερώτηση: πότε θα προκηρυχθεί το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»;

neoi903

..Με αφορμή την καθυστέρηση που παρατηρείται στην προκήρυξη του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε εκ νέου ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, ρωτώντας για την ημερομηνία προκήρυξης του προγράμματος.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.

..«Με την παρούσα ερώτηση επανέρχομαι σε προγενέστερο αναπάντητο ερώτημα (Αρ. πρωτ. 1499/11.09.2013) αναφορικά με την επικείμενη προκήρυξη του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών».

Πρόκειται για ένα Μέτρο που προσφέρει επαγγελματική διέξοδο σε σημαντική μερίδα νέων ανέργων που επιθυμούν να απασχοληθούν στον πρωτογενή τομέα. Συγχρόνως, είναι ένα κίνητρο για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και την στήριξη του οικογενειακού εισοδήματος.

Βάσει των παραπάνω ερωτάται ο Υπουργός, πότε θα προκηρυχθεί το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»;».

πηγή : in.gr

sintaktis10YΓ: τώρα που τέθηκε η ερώτηση στην Βουλή , λογικά θα υπάρξει και η ανάλογη απάντηση επι του συγκεκριμένου θέματος , δεδομένου ότι οργιάζουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα το τελευταίο χρονικό διάστημα για την προκύρηξη του συγκεκριμένου μέτρου, όπου τις περισσότερες φορές  αναφέρουν ως ημερ/νία προκύρηξης  . . .  τέλη Σεπτεμβρίου , . . .  τέλη Οκτωμβρίου κ.τ.λ.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s