ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ

Αιτήσεις για εξαγορά κατεχομένων αγροτεμαχίων στην Πρέβεζα

topio

Αιτήσεις για εξαγορά κατεχομένων αγροτεμαχίων του ΥΠ.Α.Α.Τ μέχρι 31-12-2013.

..  Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι κατέχουν ακίνητα που διαχειρίζεται το ΥΠ.Α.Α.Τ., ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εξαγοράς μέχρι 31-12-2013. 

arrow-76 Η πλήρης Ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Ανακοίνωση 

..Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει τους πολίτες ότι η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων εξαγοράς από τους ενδιαφερόμενους που κατέχουν ακίνητα διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2013 και δεν δύναται να παραταθεί (Άρ. 168, Παρ. 2 του Ν. Ν. 4099/2012, ΦΕΚ Α΄250/2012). 

..   Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Ν. 4061/2012 όποιος κατέχει ακίνητο το οποίο διαχειρίζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μπορεί να υποβάλλει αίτηση εξαγοράς του στην Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών της οικείας Περιφέρειας, εφόσον αποδεικνύει κατοχή αυτού πριν την 5.6.1993 και η επιφάνειά του δεν υπερβαίνει τα δέκα (10) στρέμματα. Στην αίτηση περιγράφει το κατεχόμενο ακίνητο κατά θέση, εμβαδόν και συντεταγμένες στο ελληνικό γεωδαιτικό σύστημα αναφοράς. 
..   Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού & Αναδασμού, τηλ. 2682028051.

πηγή : Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s