Εκδηλώσεις

Ελαιοτεχνία – Οινόραμα 2014

elia801

6ηΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου

12ο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014, έκθεση οίνων και αποσταγμάτων

 

   Η Νέα Ελλάδα που ανατέλλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας. Όμως, τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η στιγμή που το ελληνικό ελαιόλαδο και κρασί πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

   Αποφασίσαμε την διοργάνωση των δυο εκθέσεων για να συμβάλλουμε με αυτήν την κίνηση στην τόνωση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας, στην ανάδειξη των συνεργασιών με περαιτέρω κέρδος για επιχειρήσεις και επαγγελματίες των κλάδων του ελαιολάδου και του κρασιού.

κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα

&

7 έως 10 Μαρτίου 2014

  Στην έκθεση θα λάβουν μέρος το σύνολο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τυποποίηση ελαιολάδου, την παραγωγή κρασιού, την συσκευασία, τα ελαιοκομικά και ελαιουργικά μηχανήματα, τα οινοποιητικά μηχανήματα. krasi506

   Για φέτος έχει προγραμματιστεί δυναμική επικοινωνία με όλες τις περιφέρειες και τα επιμελητήρια για συμμετοχή των μικροπαραγωγών του κάθε νομού. 

elia10

Ίδια ημερομηνία, ίδιο εκθεσιακό κέντρο.

Οι κλάδοι ελαιολάδου και κρασιού τώρα μαζί.

http://www.eleotexnia.gr/

Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και ο 6ος ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014-διαγωνισμός Ελαιολάδου με στόχο την προβολή του ελαιολάδου και της ελιάς.

   Ο διαγωνισμός 6οΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 θα εξελιχθεί σε δύο σκέληΤο πρώτο σκέλος  θα αφορά τον διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου(Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 210 7568888 info@eleotexnia.gr

http://eleotexnia.gr/dkotinos.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s