Αρωματικά φυτά

Σεμινάριο Αρωματικών Φυτών, Αιθερίων Ελαίων

levanta2

«Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Παραγωγή Φαρμακευτικών Αρωματικών Φυτών  και Αιθερίων Ελαίων »

..Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. συνεχίζεται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 το Διατμηματικό πρόγραμμα Εξειδίκευσης (που συμμετέχουν μέλη του Φαρμακευτικού, Βιολογικού, της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – πρώην ΕΘΙΑΓΕ) με τίτλο «Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Παραγωγή Φαρμακευτικών Αρωματικών Φυτών (ΦΑΦ) και Αιθερίων Ελαίων (ΑΕ)» .

   Σκοπός αυτού του προγράμματος εξειδίκευσης είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν, εξειδικευτούν και να καταστούν ενημερωμένοι επαγγελματίες, ώστε να αντιμετωπίσουν σφαιρικά και ολοκληρωμένα την «Παραγωγή Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών και Αιθερίων Ελαίων

..Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος η κατάθεση αιτήσεων για το τμήμα του Σεπτεμβρίου ξεκινάει απο 5/6/2013. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

aromatika

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ (ΦΑΦ) ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ (ΑΕ)»

..ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 6ου ΚΥΚΛΟΥ. ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013Μετά από την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους (πραγματοποίηση 5 κύκλων) και το συνεχιζόμενο αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάζεται, σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013 θα ξεκινήσει  νέος κύκλος.

levanda400

..Αυτό το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Κατάρτισης είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, είναι διάρκειας 103 ωρών (από τις οποίες περίπου οι μισές είναι Πρακτικής άσκησης) και έχει κόστος 700 Ε – σε δύο δόσεις των 350 Ε.

..Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια σφαιρική και ολοκληρωμένη  στον τομέα της παραγωγής των Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών και των Αιθερίων Ελαίων όπως τους: Απασχολούμενους στην Πρωτογενή Παραγωγή Αγροτικών Προϊόντων (Αγρότες – Παραγωγούς), Μεταποιητές Αγροτικών Προϊόντων, Τεχνολόγους Φυτικής Παραγωγής, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων, Βιολόγους, Δασολόγους, Χημικούς, Φαρμακοποιούς, Έμπορους ΦΑΦ και ΑΕ, Φυτωριούχους κ.ά.)

..Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζομένους να τα παρακολουθήσουν, τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα  και Σάββατο πρωί.

..Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την αίτηση ηλεκτρονικά (Πληροφορίες κυρία Δόντσιου Ιωάννα τηλ. 2310997003).

arrow90Αίτηση μαζί με την προκήρυξη υπάρχει εδώ :klik_kokkino

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:.

  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα.
  • Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας (εάν υπάρχει)
  • Τίτλοι Σπουδών (εάν υπάρχουν)
  • Πιστοποιητικά τίτλου σπουδών ξένων γλωσσών (εάν υπάρχουν)

Πληροφορίες: Σταύρο Κατσιώτη (stakat@pharm.auth.gr), τηλ. επικοινωνίας: 2310-99.7669, με την κα. Χ. Γαβριέλη (gabrieli@pharm.auth.gr), τηλ. επικοινωνίας: 2310-99.7644, 6976452714 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s