Αρωματικά φυτά

Σεμινάριο «Αρωματικά Φυτά» για Γεωτεχνικούς

   Το ΓΕΩΤΕΕ Αν. Μακεδονίας υλοποιώντας προτάσεις από τα μέλη του προς όφελος των μελών του, σας ενημερώνει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει εργαστήριο – σεμινάριο με θέμα τα «ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ» για Γεωτεχνικούς.

   Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δύο ημέρες (2) και έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου   10/11/12 και την Κυριακή πρωϊ  11/ 11/2012 .

   Η ακριβής θεματολογία και η διάρκεια του πρόκειται να σας ανακοινωθεί με λεπτομέρεια τις προσεχείς ημέρες, ενώ στο σχεδιασμό μας προβλέπουμε και μια προαιρετική ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή σε χώρους όπου γίνεται η καλλιέργεια η επεξεργασία και η απόσταξη των αρωματικών φυτών.

   Κεντρική ομιλήτρια είναι κα Δρ.Μαλούπα Ελένη (Τακτική ερευνήτρια ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Εργαστήριο Προστασίας και Αξιοποίησης Αυτοφυών και Ανθοκομικών Ειδών , Υπεύθυνη Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων). Η ομιλία θα είναι σχετική με τα αρωματικά φυτά τις ιδιότητες τους και την αξιοποίηση τους.

  Το εργαστήριο – σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Κούρος στην Δράμα και εκεί στα πλαίσια του σεμιναρίου θα υπάρχει και μπουφές με διάφορα αφεψήματα από βότανα τα οποία θα έχουν την δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να τα απολαύσουν και να εκτιμήσουν έτσι περισσότερο τις ιδιότητες των αρωματικών φυτών.

  Το σεμινάριο θα καλύπτεται οικονομικά από το Παράρτημά μας μέσω του προγράμματος Emplocomp ενώ η εκπαιδευτική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με ιδία οικονομική συμμετοχή των εκπαιδευόμενων.

Σε αυτούς που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια πρόκειται να δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

  Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας σταλεί επόμενο ενημερωτικό email.Προς το παρόν όμως μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στο παράρτημα μας μέχρι την Τρίτη 6/11/2012 τηλεφωνικά στο 2510222942. Όσοι συνάδελφοι είχαν δηλώσει συμμετοχή για αυτά τα σεμινάρια το καλοκαίρι που σας είχαμε ζητήσει εκδήλωση ενδιαφέροντος τότε, δεν χρειάζεται να ξαναδηλώσετε συμμετοχή και θα ειδοποιηθείτε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s