Σχόλια Συγγραφέα

Έγινε μια εκ βαθέων έρευνα σε συνεργασία με:

  • εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για όλα όσα αφορούν την καλλιέργεια από τα πρώτα βήματα μέχρι και το τελικό στάδιο της παράδοσης της παραγωγής, τις δυσκολίες και την δουλειά που απαιτείται.
  • εταιρίες κατασκευής δικτυοκηπίων που έδωσαν τα φώτα τους για κάθε είδους εξωτερικής κατασκευής και εσωτερικής διαρρύθμισης με κοστολόγια υλικών και συμβουλές
  • γεωπόνους που μοιράστηκαν τις πολύτιμες γνώσεις τους σε θέματα γης, σπόρων, φυτών, βοτάνων και αδειοδοτήσεων
  • εμπόρους όσον αφορά τιμές, συσκευασίες και μετακινήσεις προϊόντων
  • απλούς ανθρώπους με γνώσεις για τον ηλεκτρισμό, αγάπη για την φωτογραφία, αγρότες, καταστηματάρχες, μάγειρες και πολλούς άλλους που απλόχερα μοιράστηκαν όλα όσα γνωρίζουν για το αντικείμενο.

     Μαζί με όλη αυτή την βοήθεια από τους παραπάνω αλλά και την εμπειρία που διαθέτω πάνω στην εκτροφή έγραψα το βιβλίο σαν βοήθημα προς αυτούς που ενδιαφέρονται να γίνουν εκτροφείς, αλλά και προς τους ήδη υπάρχοντες εκτροφείς.

Μέσα θα διαβάσετε για:

  • τα είδη των εκτρεφομένων σαλιγκαριών
  • είδη εκτροφείων, μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα
  • παθολογίες και αντιμετώπιση, εχθροί και λύσεις σε κάθε είδους προβλήματα
  • πώς να στήσετε ένα εκτροφείο, η λειτουργία του και δυνατότητα παραγωγής, πώς να παράγετε καλύτερης ποιότητας κρέας
  • τροφές και κόστος, τι να φυτέψετε και τι να αποφύγετε
  • και πολλές φωτογραφίες

3 thoughts on “Σχόλια Συγγραφέα

  1. Διαβάζοντας το βιβλίο, διαβάζω πολλές πληροφορίες που έκανα να της μάθω 6-8 μήνες στο δικό μου εκτροφείο και σε διαφορές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. μερικές της ξέρω και μερικές όχι. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον εκκολαπτόμενο σαλιγκαροτροφο και τον ήδη εκτροφέα για να θυμάται πράγματα που του διαφεύγουν.
    Μπράβο στον συγγραφέα του βιβλίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s